Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τον εξής τρόπο:

 

1.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.

 

Οδηγίες για την κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό

Τα βήματα για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι:

ΒΗΜΑ 1: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση.

ΒΗΜΑ 2: Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το όνομα σας:

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN  Λογαριασμού: GR1801103770000037700429519
Αρ.Λογαριασμου: 3770 0429 519
Δικαιούχος:ΤΣΙΡΕΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
BIC: ETHNGRAA

 

ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση τη frontidagiaolous.gr

ΒΗΜΑ 3: Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@frontidagiaolous  ή καλέστε μας τηλεφωνικά στο 6936 993 351

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Παραγγελίες με κατάθεση σε λογαριασμό που δεν εξοφλούνται εντός 5 ημερών από την καταχώρησή τους, αποδεσμεύονται αυτόματα.

2.Με αντικαταβολή (σε αυτή την περίπτωση το σύστημα σας χρεώνει αυτόματα με 2,50 ευρώ που είναι το κόστος της αντικαταβολής)

3.Με διατακτικές Ticket Restaurant (παραδίδονται από τον πελάτη στην μεταφορική εταιρεία ,courier  οι οποίες αντιστοιχούν στο ποσό της  παραγγελίας χωρίς τα μεταφορικά  και την αντικαταβολή. Η αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας    πρέπει να είναι στρογγυλοποιημένη .Για παράδειγμά παραγγελία εμπορευμάτων  αξίας 43,00 ευρώ πληρώνεται : 40,00 ευρώ σε διατακτικές, και 3,00  σε χρήματα , και 3,10 σε μεταφορικά.

 

 

Η φροντίδα για όλους κατά τη  διάρκεια της χρονιάς θα προσθέσει και άλλους τρόπους  πληρωμών για την  καλύτερη  δυνατή ευκολία και εξυπηρέτηση σας .

Back to Top